UIXI is dé herbruikbare plastuit waarmee vrouwen gemakkelijk, discreet en hygiënisch staand kunnen plassen.

UIXI is super makkelijk in gebruik:

Staand plassen met UIXI in 5 stappen:

01 Knoop je broek los en schuif je ondergoed opzij. Plaats de UIXI plasgoot met het smalle gedeelte naar voren. Houd deze iets naar beneden gericht. Houd je benen gesloten tijdens het gebruik. Na wat oefenen kun je ook met je benen gespreid plassen.

02 Druk de bovenkant van de plastuit goed aan. Zodat er niks langs kan lopen. Ontspan… en plassen!

03 Door de handige rand aan de bovenkant, veeg je jezelf eenvoudig droog. Je hebt dus geen wc-papier nodig!

04 Schud je UIXI droog. Door het gebruik van hoogwaardig kunststof blijft geen vocht achter op de plastuit.

05 Stop ‘m terug in het waterdichte zakje. Het opbergzakje is waterdicht en kan je wassen in de wasmachine. Klaar!

Zittend plassen met UIXI:

01 Schuif naar voren en plaats UIXI met het smalle gedeelte naar voren en iets naar beneden gericht

02 Volg nu stappen 3, 4 en 5 van bovenstaande instructie.

“De eerste keer zal het even vreemd zijn, maar eenmaal gewend wil je niet meer anders!”

Schoon en hygiënisch

UIXI is gemaakt van polymeren met een zeer hoge dichtheid. Waardoor er geen restjes en geuren achterblijven en bacteriën zich niet kunnen hechten. Hoe vaak je de UIXI plastuit ook gebruikt, hij blijft schoon en hygiënisch! UIXI steriliseren? Dat kan gemakkelijk door deze even in kokend water te leggen. Het materiaal is vriendelijk voor je huid en door het gepatenteerde ontwerp is UIXI gemakkelijk te plaatsen en sluit het precies aan daar waar nodig.

Neem UIXI overal mee naartoe

Je kent het vast wel: je moet heel nodig plassen maar het toilet is heel smerig. Of erger nog, helemaal niet binnen bereik. Wat doe je dan? Hangen boven een vies toilet? Met de kans dat je wegglijdt en alsnog in de onhygiënische ellende beland? Of hurkend in de bosjes gaan zitten? We weten allemaal hoe erg dat fout kan gaan! Neem je UIXI plastuit mee op reis, op de camping, in het bos, tijdens het wandelen, in de trein, in de auto onderweg, op een festival, of overal waar het toilet vies is – UIXI is jouw redder in nood!

Vrouwelijk? 

Sí, vrouwelijk, mi reina! Staand plassen wordt tegenwoordig nog gezien als iets dat alleen mannen doen en daarom ook als iets mannelijks. Dit gaan wij veranderen. Het komt vaak voor dat er geen schoon toilet is of dat er überhaupt geen toilet aanwezig is. Is het dan vrouwelijker om op een vieze wc-bril te gaan zitten of om het plassen schoon vanuit de hoogte te doen? Voelt het veiliger om met je blote achterwerk in de brandnetels te gaan of om die stekelige planten water te geven vanuit een risicoloze staande positie? Staand plassen is ook iets vrouwelijks. Het geeft ons macht en vrijheid. Mannen kunnen nu niks meer wat wij ook kunnen. Sta op voor jezelf en begin met staand plassen!

Alleen voor vrouwen? 

Vanwege het taboe rondom staand plassen schrijven we specifiek voor vrouwen. Het taboe doorbreken is onze prioriteit, maar elk persoon met een vagina moet kunnen genieten van staand plassen. De UIXI is voor alle vulva-eigenaren, niet alleen voor cis-vrouwen, maar ook voor transmannen en non-binairen. We zijn allemaal gelijk bóven die wc-bril (Safe Plees – GSA Netwerk, Alice).

Gebruik je UIXI ook voor het gemakkelijk vullen van urinepotjes en urinemonsters.