Mannen kunnen gemakkelijk plassen in het openbaar, maar hoe plassen vrouwen eigenlijk als er géén toilet in de buurt is?

 

Iedere vrouw herkent het wel. We zijn aan het wandelen in de bergen en moeten ineens erg nodig plassen, maar er is nergens een toilet in de buurt. Sommige vrouwen hebben dan als oplossing: “Niet te veel water drinken, want dan moeten we vaker naar de wc.” Maar dit is natuurlijk niet de juiste oplossing. Veel drinken is namelijk goed voor je en het liefst 2 liter water per dag.

 

Maar dan hebben we nog wildplassen. Hierbij moet je constant kijken en focussen, anders gaat het mis. Wildplassen gaat gepaard met plas spetters op kleding en schoenen. Smerige toiletten langs de kant van de weg zijn aan de orde van de dag. Dit is toch niet de oplossing voor de vrouwen…

 

Yesenia de Winter heeft een missie; zoveel vrouwen staand laten plassen. Het product dat daarvoor moet gaan zorgen, is de UIXI, ofwel een hygiënische, discrete, comfortabele en herbruikbare plastuit. Veel klanten van ons hebben hem al gebruikt en gebruiken het met veel plezier.

Jong, oud, avontuurlijk, relaxed, lenig, onhandig, gehaast, rennend of (tijdelijk) minder mobiel,

de UIXI plastuit is er voor alle vrouwen!

Kies onderstaand jouw favoriete kleur en koop ‘m direct online!

Deel jouw UIXI avonturen

Volg ons op