Jong, oud, avontuurlijk, relaxed, lenig, onhandig, gehaast, rennend of (tijdelijk) minder mobiel,

de UIXI plastuit is er voor alle vrouwen!

Kies onderstaand jouw favoriete kleur en koop ‘m direct online!

  • Niet op voorraad
Plastuit voor vrouwen kopen?

De UIXI plastuit koop je in onze webshop. UIXI is wereldwijd het meest gebruikte plasgootje en wordt gebruikt door meisjes en vrouwen van 4 tot 100 jaar. Dankzij UIXI kunnen zij overal en altijd staand plassen. Door de anatomische vormgeving is UIXI superhandig in gebruik en voorkom je geknoei. Alle plastuitjes zijn gemaakt van polyethyleen plastic met een zeer hoge dichtheid. Hierdoor kan je het tuitje droog schudden na gebruik en blijven er geen druppels achter. Je kan deze dus direct weer in het opbergzakje steken en meenemen voor een volgend gebruik.

 

Geen (schoon) toilet?

Een lange rij voor het toilet? Geen wc in de buurt? Of alleen een vies toilet of een niet al te frisse Dixi? Houd je plas niet op! Dit veroorzaakt pijnlijke blaasproblemen, zoals blaasontsteking en nieraandoeningen. De UIXI plastuitjes zijn lichtgewicht en compact. Zorg dat je er altijd eentje in je tas hebt zitten en dat er een in je auto ligt. Zo voorkom je hoge nood en blaasproblemen.

 

Kies bovenstaand jouw favoriete kleur en koop jouw plasgootje snel online. Je zult zoals duizenden andere vrouwen over heel de wereld al snel niet meer zonder kunnen.

Deel jouw UIXI avonturen

Volg ons op