UIXI is jouw redder in nood!

We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Meestal is de bezorgtermijn twee tot vijf werkdagen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten voor Belgie bedragen €7,00. De verzendkosten naar andere landen kunnen hoger uitvallen.

Je kan bij UIXI.eu altijd veilig betalen met iDEAL, PayPal, Mastercard en Bancontant.

RETOURNEREN & RUILEN

Wegens hygiënische redenen kunnen wij UIXI’s helaas niet retour nemen. Maar mocht er om wat voor reden ook iets mis zijn met de UIXI die je hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via: info@uixi.eu of 0413-256968. We zullen er dan alles aan doen om het probleem op te lossen.

 

Mocht je toch gebruik willen maken van het consumentenrecht op herroeping, gebruik dan ons retourformulier.

 

Download retourformulier

GARANTIE

We vinden het belangrijk dat je bestelling in topconditie bij je wordt bezorgd. Toch kan het wel eens voorkomen dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt, waardoor je aanspraak kan maken op garantie. Wettelijk gezien moet je dit binnen twee maanden na constateren van de beschadiging bij ons melden. Wanneer het gebrek binnen de garantie valt, zullen we uiteraard kosteloos ervoor zorgen dat er een nieuwe UIXI jouw kant op komt. 

 

KLACHTEN

Mocht er iets niet helemaal gaan zoals gepland of heb je een klacht over UIXI, onze producten of onze service? We horen dit het liefst zo snel mogelijk! Stuur je klacht naar info@uixi.eu, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk (en uiterlijk binnen 14 dagen) een antwoord van ons hebt.  

Deel jouw UIXI avonturen

Volg ons op